Tips voor leuke muziek instrumenten

index
index-1
index-2
index-3
Slide
previous arrow
next arrow
  1. saxofoon. Saxofoon is een super mooi en leuk instrument zelf speel ik het ook. Er komt heel mooi geluid uit en je kan er bijna alle liedjes die je kan bedenken er mee spelen. En voor de gene die niet weten hoe de muziek instrumenten eruit zien staan er onderaan foto’s en de geluiden van de instrumenten.
  2. piano. piano is ook een mooi instrument met al die toetsen. En ook bij dit instrument komt er heel mooi geluid uit het instrument en bij ook dit instrument kan je alle liedjes die je wil spelen.
  3. gitaar. Een gitaar is een beetje om te rocken en een gitaar heeft snaren die je heel precies moet afstemmen om mooi te kunnen spelen.
  4. viool. De viool is een beetje de familie van de gitaar van een viool kan je heel mooi klassieke muziek vanaf spelen. Ik vind dat als je er naar luistert dat je er dan helemaal rustig van wordt.
  5. De Bass. De Bass is een heel mooi instrument die helpt om in bijv. een liedje op de achtergrond de beat te laten horen. Hiermee kan je jammer genoeg bijna geen liedjes mee spelen maar, het is zeker wel een aanrader voor mensen die houden van leuke beats spelen. Helaas heb ik geen liedje kunnen vinden van een Bass
Tips van David
Average rating:  
 0 reviews