Lifehacks

  • In het dagelijks leven zijn er dingen die makkelijker kunnen. Daar zijn gelukkig ook oplossingen voor. Dat heet een lifehack. Hier heb ik een paar handige lifehacks op een rijtje gezet.

    1.Eerder opstaan: Wil jij een uur eerder opstaan? Dan is deze app echt iets voor jou! Download op je smartphone de app ‘Alarmy’. Deze app helpt jou je bed uit te gaan. Hij geeft je bijvoorbeeld een moeilijke rekensom of hij laat je een foto van een specifiek item maken.
  • 2. Makkelijk in slaap komen: Gebruik de 4-7-8 methode. Zo werkt het:
  • Adem 4 seconden heel rustig door je neus.
  • Houd je adem 7 seconden in.
  • Adem 8 seconden heel rustig uit door je mond.

3. Water besparen als je doucht: Als je de douche aanzet duurt het even voordat het water warm is, vang dat water op in bijvoorbeeld een bakje en gebruik dat water als je met water wilt gaan koken. Dat neemt namelijk ook veel water in.

4. Leuke lifehack in de Albert Heijn. Ik ben speciaal voor deze lifehack naar Albert Heijn gegaan ( Deze lifehack is gewoon voor de LOL!):
1. Loop naar het handscanners rek toe en pak je bonuskaart.
2. kies een scanner uit en klik terwijl hij nog in het rek zit op de scan knop.
3. Terwijl je de knop ingedrukt houdt moet je je bonuskaart boven de scanner houden en klaar is kees! Nu heb je zelf je scanner uitgekozen!

5. Handige McDonalds lifehack. (Handig voor in de auto want je zet je eten op je drinken!)
1. Wat heb je nodig? Zo’n bakje waar een hamburger of kipnuggets in zit, een McDonalds beker met als drankje milkshake of frisdrank en frietjes.
2. Pak je drankje erbij en doe het rietje in je beker.
3. Maak je bakje open (met bijvoorbeeld kipnuggets). Vouw de deksel helemaal naar achter dat er een klein gaatje bij de vouwlijnen zit.
4. Doe het rietje door het gaatje en doe bij de deksel de frietjes erin en klaar is kees! Geniet ervan!

Hopelijk hebben jullie er wat aan!

Groetjes David! šŸ˜‰

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tips van David
Average rating:  
 0 reviews